Menú de navegació

Submenú lateral

Contactar amb l'Ajuntament de Viladecans
Ajuntament de Viladecans
Jaume Abril, 2
tel. 93 635 18 00
 
Ets a:

Esports

Estrenem... Podium Viladecans Joan Masgrau

Més informació
Consulta l'agenda de les activitats esportives

Més informació

L'Esport a Viladecans

El Departament d'Esports de l'Ajuntament de Viladecans ofereix un ampli ventall de serveis esportius a la ciutadania ja sigui directament o a través de l'empresa municipal SPM Viladecans Qualitat.

Als equipaments esportius municipals podeu trobar-hi tant activitats dirigides, com espais aquàtics, o maquinària esportiva per a lliure ús, així como espais esportius per a lloguer (pistes poliesportives, pistes de pàdel,...).

El Departament d'Esports organitza tant activitats de temporada  com activitats per a tothom de promoció esportiva al llarg de tot l'any.

L'esport en edat escolar és un dels elements més importants de l'esport a la ciutat, esdevenint un dels principals eixos d'actuació municipal en matèria esportiva.

Les entitats esportives de Viladecans conformen una part essencial del sistema esportiu de la ciutat i també compten amb el suport de l'Ajuntament, ja sigui a través de convenis, la cessió d'instal·lacions per a la pràctica esportiva o el desenvolupament conjunt de programes esportius.