Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

El concurs d'aparadors arriba a la seva fi

Dijous, 5 de gener
El concurs d'aparadors arriba a la seva fi. Tot i que el lliurament de premis oficial es durà a terme en el marc de la Festa Major d'Hivern, ja es coneix el fall del jurat.
Amb el tancament de la votació popular el dia 26 de desembre, dels 30 comerços participants van resultar finalistes els comerços La Lola, Calbet, Raquel Floristes, Chebrolet, Josep i Isabel Floristes i Vila Festa. Després de la visita del jurat als comerços finalistes del Concurs d'Aparadors, aquests han determinat que els comerços guanyadors són: Raquel Floristes, Vila Festa i La Lola.

El jurat ha tingut en compte per a la seva elecció criteris d'originalitat, qualitat artística, treball de confecció dels aparadors, elements identificatius amb Viladecans i els missatges nadalencs que transmeten.

Per la seva banda, els viladecanencs i viladecanenques s'hi han bolcat en la participació votant l'aparador preferit. Més de 1150 participants d'entre els quals, mitjançant un sorteig realitzat ahir al matí, ha sorgit com a guanyadora la Montse Calahorro Gelabert, que serà contactada per fer-la coneixedora del seu premi de vals de compra per valor de 100 per gastar en els comerços participants.

 El lliurament de premis tant per als comerços guanyadors com per la guanyadora del concurs tindran lloc durant la Festa Major d'Hivern.