Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

Tret de sortida als Premis Delta 2016- 2017

Dilluns, 27 de febrer
Podran participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a qualsevol dels municipis organitzadors que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre els anys 2011 i 2015. El termini per a la presentació de candidatures dels premis Delta serà del 27 de febrer al 31 de març.

Els ajuntaments de Castelldefels, Sant Boi, Viladecans, El Prat de Llobregat i Gavà, han presentat la 13ª Edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2016-2017. Els Premis Delta estan emmarcats dins d’un conveni de col·laboració signat pels cinc consistoris de la Zona Delta i amb el patrocini de CaixaBank.

L’objectiu de la convocatòria és fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de noves activitats empresarials sorgides, en cadascun del municipis de l'àmbit local de la zona Delta de la comarca del Baix Llobregat. I en segon lloc, donar suport i reconeixement a l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan a les nostres ciutats, com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball i que destaquin per la contribució a la innovació, a la qualitat de l’ocupació, als valors de la igualtat de gènere i al progrés econòmic del territori.

La regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Viladecans, Carme Gimeno, ha declarat que “iniciatives com aquesta dels premis Delta són necessàries per a reconèixer el paper d'empreses i comerços com a motor del teixit urbà de la ciutat". Gimeno ha destacat que aquests premis "mostren la col·laboració dels diferents municipis de la Zona Delta” que treballen junts en la tasca de "posicionar el nostre territori com un referent econòmic competitiu, sostenible i generador de llocs de treball”.


Oberta la convocatòria del Premis Delta 2017

El termini per a la presentació de candidatures dels premis Delta serà del 27 de febrer al 31 de març. La dotació total dels premis serà de 10.000 €, els guardons es distribuiran en 5 premis de 2.000 € per cadascuna de les millors iniciatives empresarials de cada municipi:

També hi haurà la possibilitat d'atorgar mencions honorífiques a d'altres empreses participants, però sense dotació econòmica.


Criteris de valoració de les candidatures

La valoració de les presentacions finalistes anirà a càrrec del Jurat dels Premis Delta 2016- 2017, que estarà format per representants del món educatiu, financer, empresarial, comercial i sindical.

Entre els criteris que guiaran les decisions del jurat per escollir les millors iniciatives empresarials, en destacaran l'originalitat de la idea, grau de definició del producte, coneixement del mercat, responsabilitat social (llocs de treball i medi ambient), viabilitat comercial i econòmica, potencial de creixement, aspectes innovadors, obertura a mercats exteriors, economia social i cooperativa, ús de les TIC, així com la qualitat d'una presentació final (novetat d'aquesta edició) que es desenvoluparà el mateix dia de l'entrega de premis, que se celebrarà al juny de 2017.


Què cal fer per participar?

S'hi podran presentar empreses (i/ó autònoms) que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre l'1 de gener de 2011 i el 31 de desembre de 2015. Per a la presentació de les candidatures caldrà procedir als registres del cinc ajuntament que convoquem els premis Delta 2017 amb el formulari de participació.