Menú de navegació

 
Ets a:

Notícies

 

Notícia

Les diferències socials entre sexes i la necessitat del feminisme, temes guanyadors dels 2ns Premis d'Igualtat de Gènere

Dilluns, 27 de juny 2016
Els Premis d'Igualtat de Gènere organitzats per Joventut i el Programa d'Igualtat de Gènere acaben de donar a conèixer a les guanyadores de la seva segona edició.
El premi al millor projecte de recerca en igualtat de gènere de 4t d'ESO ha estat per Silvia Luque i Laura Porta de l'Escola Sagrada Família per 'Diferències socials entre sexes'. “Volíem fer una anàlisi de l'orígen del tema i per això ens vam centrar en l'etapa infantil. A més de cercar informació vam fer entrevistes amb professionals de diferents àmbits i vam acompanyar el text escrit d'un vídeo i unes samarretes per mostrar de forma visual l'estudi”.

En la categoria de treball de recerca en igualtat de gènere de Batxillerat el premi ha estat per a l'Andrea Roselló de l'Institut Torre Roja per 'Do we need feminism'. “Com que m'agrada l'anglès vaig pensar en fer el projecte en aquest idioma que a més em podia donar un plus en la valoració. Vaig triar el tema perquè m'agrada bastant i està de moda a les xarxes socials”.

El regidor de joventut Ricard Calle ha estat l'encarregat de donar els premis a les guanyadores (un xec de 300 euros per cada projecte) i ha agraït la participació perquè “és important que els i les joves tingueu aquesta sensibilitat per temes d'igualtat”.