Menú de navegació

Submenú lateral

Contactar amb l'Ajuntament de Viladecans
Ajuntament de Viladecans
Jaume Abril, 2
tel. 93 635 18 00
 

Projectes europeus

 

La Unió Europea

La Unió Europea, a través de la Comissió Europea, ofereix múltiples oportunitats als ajuntaments perquè treballin en els diferents àmbits d'interès de la societat (medi ambient, igualtat, treball, transports, cultura, etc.). Les diferents Direccions Generals de la Comissió Europea llencen periòdicament propostes (iniciatives i programes) de les quals es poden beneficiar els ajuntaments i, alhora, els ciutadans.

Viladecans és una ciutat pionera i molt activa en l'àmbit dels projectes europeus, ja que nombrosos projectes transnacionals (en els quals participen diferents països a la vegada) han estat liderats per la ciutat.

Des del Departament de Projectes Europeus de l'Àrea d'Alcaldia treballem perquè la ciutat creixi, es mogui, millori i s'enriqueixi de les experiències d'altres ciutat europees amb objectius paral·lels. Treballem perquè els ciutadans de Viladecans tinguin més oportunitats i una qualitat de vida millor i perquè estiguin satisfets de la nostra ciutat.

Consulta els Projectes Europeus dels quals s'han beneficiat i es beneficien tant els ciutadans i ciutadanes de Viladecans com la ciutat.

Contacte:
Correu electrònic: international_relations@viladecans.cat
Telèfon: +34 93 635 18 16