Menú de navegació

 

Èxit Educatiu

 

Viladecans per l'Èxit Educatiu

A Viladecans tenim un pla per aconseguir la millora de l'èxit educatiu: el Pla Local per a la Millora de l'Èxit Educatiu a Viladecans

L'hem posat en marxa el curs 2014-2015 amb la motxilla carregada d'il·lusió i de moltes iniciatives i projectes ' a mida' de les necessitats dels centres educatius. Tot amb un objectiu prioritari, millorar el futur dels nostres nens i nenes.Objectius:

  • Seguir millorant les taxes d’èxit escolar. L'any 2013, el 87 % dels alumnes de 4t d'ESO van superar la prova de competències (superior a la mitjana catalana, del 82 %). Seguim així!
  • Assegurar i ampliar la igualtat d’oportunitats educatives, sense discriminacions, dins i fora del sistema escolar al llarg de tota la vida. Perquè tothom tingui èxit!
  • Fomentar la innovació educativa. És el futur!
  • Aconseguir més col·laboració entre els protagonistes (famílies, centres educatius, associacions, entitats i empreses). A Viladecans, tothom educa!


Vols saber-ne més? 

Demana informació al departament d'Educació (93 635 18 02), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i també dimarts, de 16.30 a 18.30 hores, o pregunta'ns a través de l'adreça educacio@viladecans.cat


A més, estem recollint l'opinió de totes les persones que vulgui col·laborar en l'èxit educatiu. Si vols deixar-nos la teva, aquí ho pots fer!

Deixa'ns la teva opinió!

* camps obligatoris