Menú de navegació

 

El gran estalvi

 

El gran estalvi

Aquesta tardor tindrà lloc el concurs ‘El gran estalvi’, una iniciativa pionera per reduir el consum d’aigua i energia a les llars i edificis de la ciutat organitzada conjuntament per Unilever i l'Ajuntament.

Ara és el moment de que els veïns i veïnes de Viladecans us animeu a participar per aconseguir reduir les vostres factures de la llar i, al mateix temps, cuidar del planeta.

Qui pot participar? 
Tots els habitatges i comunitats de veïns de Viladecans. Aviseu els vostres presidents/es de comunitat i administradors/es de finques perquè inscriguin la vostra comunitat o habitatge unifamiliar. 

En què consisteix? 
En aconseguir reduir el consum d’aigua i energia a les llars i comunitats de la ciutat, estalviant diners en les factures i contribuint en la cura del medi ambient.

Quin és el premi? 
La comunitat més estalviadora obtindrà fins a 6.000 euros i la llar unifamiliar, 800 euros, que hauran de ser destinats exclusivament a millorar l’eficiència energètica de l'edifici i habitatge guanyadors.

Per participar, heu de portar a l’oficina Viladecans Informació (plaça d’Europa, 7) la documentació següent. Mentre la recopileu, podeu reservar la vostra participació a través del formulari d'aquesta pàgina. El període d'inscripció és fins el 15 d'octubre.

  • Formulari d’inscripció signat per l’administrador/a o president/a de la comunitat. En el cas d’habitatges unifamiliars, signat pel propietari/ària o inquilí/na.
  • Document d’acceptació de cadascun dels habitatges participants en el concurs. 
  • Factures d’electricitat, gas i aigua dels últims 12 mesos, tant dels elements comuns com de les llars participants. Aquestes factures es podran aportar durant el concurs.

Si teniu dubtes, truqueu a 93 635 18 43.