Arrenca la Festa Major d'Hivern

Quatre dies plens d'activitats lúdiques i culturals, quatre dies per celebrar la Festa Major d'Hivern de Viladecans. Des del dijous fins diumenge, la ciutat s'omple de propostes per a tots els públics.

El tret de sortida de les festes és el Narracans, el festival de narració oral de la ciutat. Durant cinc hores, narradors i narradores utilitzen la seva veu per deixar a grans i petits bocabadats . En funcionament des de fa quatre anys, aquesta proposta està organitzada per El Megaphon i ANIN, l'Associació de Narradores i Narradors.

L'altra activitat que inaugura les celebracions de Sant Sebastià a la ciutat és l'exposició 'Ferran Antiga & Eugeni Martí. Les imatges del Viladecans dels anys 50'. Aquesta exposició al Museu és el resultat de la donació dels negatius que va fer el mateix Antiga a la ciutat. El treball de recuperació de l'Arxiu Municipal dóna a aquestes instàntanies un valor historiogràfic i descriu com era la vida quan Viladecans encara era una poble marcadement rural. A més d'aquest paper documental, l'exposició representa també un reconeixement pòstum a Ferran Antiga i Eugeni Martí, els dos fotògrafs encarregats d'immortalitzar aquella època.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris