Innovació industrial

#fentlindi

IND+I Viladecans

A Viladecans, fem l'IND+I

A Viladecans, cada any acollim l'IND+I, una trobada sobre indústria i innovació que vol ser el referent a Catalunya en l'àmbit de la divulgació i discussió de tendències i innovacions industrials i les polítiques que les poden impulsar.

L’IND+I reuneix figures capdavanteres del món empresarial tecnològic, públic i acadèmic que, amb els seus coneixements, opinions i aportacions, ens mostren els camins que s’obren en l’horitzó de la indústria en el nostre planeta i ens fan pensar en com canviarà la nostra vida i la nostra economia.

L'organitzem la Generalitat de Catalunya, l'INCASÒL, l'Ajuntament de Viladecans, DeltaBCN, la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Molt més que una trobada. Espais per promoure la recerca i la innovació

Aquest espai vol reconèixer, divulgar i fer realitat l’aplicació de la recerca que es fa en les universitats catalanes o per estudiants catalans en universitats estrangeres. Amb aquest objectiu, s’han creat uns premis de recerca per als estudiants de programes de doctorat d’universitats de Catalunya.

L’IND+I Science està impulsat juntament amb l‘Institut Innovation and Public Purpose (IIPP) de la University College London, en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.

Aquest club és una xarxa de reflexió i intercanvi participatiu entre persones interessades en l’àmbit de la indústria i la innovació. Està obert a tothom i dóna continuïtat a la trobada anual IND+I.

La primera iniciativa és un Club de lectura perquè et posis al dia de les últimes tendències.

Comparteix
Opina