El softbol no es classifica per a la Copa de la Reina

L'última jornada de la lliga estatal de Divisió d'Honor de softbol serà finalment un tràmit per al Club Beisbol Viladecans. L'equip es va deixar, ahir diumenge a la localitat madrilenya de Rivas, les opcions de lluitar per una plaça a la Copa de la Reina. Les viladecanenques estaven obligades a vèncer els dos partits davant el Dridma Rivas, que tenien per davant a la classificació, i van plantar-li cara, però només van poder acabar aconseguint una victòria.

El doble duel es va obrir amb una ajustada, però esperançadora, victòria viladecanenca (5-6). L'equip es va posar per davant primer i va aguantar molt bé les escomeses de les madrilenyes. En el segon assalt, tot i que el Dridma Rivas va agafar avantatge, les jugadores de Miriam Alcázar li van donar la volta al resultat a mig partit. Però van pagar l'esforç i cinc carreres locals en les últimes dues entrades van provocar la derrota (7-3), deixant sense premi la gran feina realitzada. L'equip tancarà la lloga aquest proper diumenge davant l'Orio vasc.

Per altra part, el primer equip de beisbol del CB Viladecans va sumar un nou triomf al Municipal aquest cap de setmana davant el San Inazio de Bilbao, que gairebé li garanteix la setena plaça de la classificació de Divisió d'Honor estatal, a falta de dues jornades per acabar la lliga. Tot i perdre el primer duel per un clar 2 a 13, l'equip es va reposar i es va imposar en el segon partit davant les vascos (10-7). Es tracta del sisè triomf de la temporada –el tercer a casa- en 24 partits jugats.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris