Molta Música!

Festa Major 2024

No podia ser de cap altra manera: a Viladecans, la Festa Major és sinònim de la millor música a l’aire lliure. Enguany, serà difícil que la varietat d’estils i propostes no torni a endur-se gran part de les mirades als escenaris del parc del Torrent Ballester, el parc de la Marina, els jardins de Magdalena Modolell i la plaça d’Europa, que acolliran el millor dels sons joves i actuals sense descuidar els clàssics d’avui i sempre.

Sara Socas

Talent urbà, íntim i jove

Amb una forta presència d’artistes femenines, l’aposta pels sons urbans i actuals passarà enguany pel talent de Sara Socas, Ayryn, Lia Kali, Adala i el show en viu de Los40 Urban, que del 6 al 9 de setembre, convertiran el parc de la Marina en el centre neuràlgic de la música feta per i per als joves. 

Tota una festa que trobarà continuïtat fins a ben entrada la matinada, amb sessions de DJ per trencar la pista i deixar-se l’ànima ballant.

Servei especial bus

Al parc de la Marina, en autobús!

Els dies 6, 7 i 8 de setembre, les línies VB1 i VB2 efectuaran el servei com si fos dissabte (cada hora) i s'allargarà fins a les 5 de la matinada de l'endemà. A més, funcionarà amb el concepte de "Baixada a demanda", que consisteix a poder demanar al conductor/a baixar de l'autobús fora de les parades estipulades, sempre que estiguin dins del recorregut que fa cada autobús.

Aquesta acció fomenta la mobilitat sostenible i segura, així com la reducció del soroll i la contaminació, en línia amb la missió Clima de Viladecans i l'Agenda Urbana 2030.

nebulossa

Vestits de "zorra" i amb actitud "rebelde"

Si l'experiència és un grau, a l’escenari del Torrent Ballester s’hi colaran dos autèntics terratrèmols als quals l’edat no els hi passa factura. I si no, que li ho diguin a Nebulossa, que després d’haver cavalcat l’onada eurovisiva, venen a deixar clar que están "en un buen momento” al ritme de ‘Zorra’ i tot el seu repertori de pop sintètic que, de ben segur, no deixarà ningú indiferent.

Uns dies abans, però, ja haurem gaudit d’un altre “bon moment” a càrrec de tots uns pesos pesants del rock’n’roll. I és que Los Rebeldes, el grup liderat per Carlos Segarra, aterren a Viladecans celebrant els seus 45 anys de trajectòria. Un “corazón de rock and roll” que continua ben viu i que bategarà més fort que mai per Festa Major.

Los Punsetes

Música a la vora dels ocellets

La música alternativa trobarà el seu espai una altra Festa Major amb l’Ocellets Festival. Un racó per als més melòmans i melòmanes que, seguint la línia de les anteriors edicions, ajuntarà sobre el mateix escenari el bo i millor del talent local i l’indie nacional, amb pesos pesants com Joe Crepúsculo, Los Punsetes o Guadalupe Plata.

Completen el cartell l’indie rock de The Lipsticks, el country enèrgic de Th’ Booty Hunters i el pop íntim i profund de Mariana També.

Havaneres

Tributs i ritmes de tots colors

La programació musical de Festa Major es completa, d’una banda, amb una de les adicions preferides pel públic en les darreres edicions: les bandes tribut, que, enguany, ens porten els millors homenatges en viu a Coldplay i Elvis Presley. Al Torrent Ballester, a més, espera una altra bona mostra del talent baixllobregatí amb Cash Caravan, tots uns especialistes en versionar grans èxits del pop rock.

L’escenari de la plaça d’Europa complementa la proposta musical amb la festa de la Banda del Drac i les ja clàssiques cantades d’havaneres i corals. La música de la Festa Major també s'aproparà a les residències de gent gran i a l'Hospital de Viladecans, perquè tothom pugui gaudir de la música.

Comparteix
Opina