Tallers Benestar Laboral

Fòrum de l'Ocupació

Tallers-Eco

Tallers Benestar Laboral

Et presentem els Tallers de Benestar Laboral, tallers de benestar emocional especialment dissenyats per a persones en cerca d'ocupació! Aquest procés pot ser emocionalment desafiador i mantenir una mentalitat positiva i enfocada és clau per a aconseguir l'èxit en la teva carrera professional.

La importància del benestar emocional durant la cerca d'ocupació

Trobar el treball adequat pot ser un camí ple d'alts i baixos, i les emocions poden influir en la forma en què enfrontem els desafiaments. És normal sentir ansietat, inseguretat o estrès durant aquesta etapa, però aprendre a controlar aquestes emocions pot marcar la diferència.

Com són els tallers?

Els tallers es duran a terme de manera interactiva i amigable, en un ambient de suport i confiança. Comptaràs amb la guia d'experts en benestar emocional i desenvolupament professional, els qui t'oferiran consells pràctics i estratègies efectives.

Enfortir l'autoestima és un factor clau per a tenir una vida laboral i personal plena. El primer pas és conèixer-se bé. Una persona que confia en si mateixa i en les seves capacitats pot enfrontar-se a entrevistes, presentacions i altres reptes sense por al fracàs. En aquest taller descobriràs com mantenir una mentalitat positiva i resilient, fins i tot davant grans desafiaments.

Aquelles persones que confien en si mateixes, en les seves fortaleses, en els seus assoliments i se saben expressar de manera efectiva, són capaces de liderar la seva carrera pel cap alt.

Potenciarem les teves habilitats comunicatives, perquè tant la comunicació verbal com la no verbal poden ser la clau de l'èxit.

Buscar ocupació pot ser un procés estressant; aprendre a gestionar el temps i establir metes realistes te permet prendre decisions més clares i enfocades. En aquest taller t'ensenyarem tècniques per a afrontar la incertesa i controlar la frustració i l'ansietat.

Inscriu-te ara i pren el control!

No deixis que l'estrès i les emocions t'impedeixin aconseguir les teves metes professionals. Els Tallers de Benestar Laboral et proporcionen les eines i el suport imprescindibles per afrontar aquesta etapa amb confiança i determinació. Pots participar en un o diversos tallers, segons les teves necessitats i disponibilitat.

T'esperem el 18 d'octubre al Fòrum de l'Ocupació! De 9h a 15h a l'edifici CÚBIC. 

Formulari d'inscripció
Comparteix
Opina