Planetari Immersiu a l'Escola Infantil

Nivell educatiu

P3, P4, P5
P3
P4
P5

Descripció

El Planetari digital immersiu d’ Explora360 és un format educatiu, tecnològic i de qualitat que facilita l’aprenentatge. Nosaltres ens traslladem i muntem el Planetari a la vostra Escola, on realitzem diferents sessions per als diferents cicles educatius. El Planetari es munta en un espai interior, tipus gimnàs. Les sessions són parlades per un educador especialitzat i amb interacció dels participants. No són pel.licules gravades.

Sessions per Infantil (d'uns 50' per grup aula): 

1. Exploradors de l'Espai: Per treballar l'Espai. Conte educatiu immersiu sobre les Estrelles, els Planetes i la Lluna combinant format conte amb realitat. Ens convertirem en Astronautes i acompanyant als nostres protagonistes, en Joan i la Maria, agafarem un coet que ens portarà fins a l’Espai. Allà descobrirem com és la nostra Lluna, quants Planetes hi ha i quina és l’Estrella més important. A més descobrirem el cel de nit amb els dibuixets que fan les Estrelles anomenats Constel·lacions.

2. Exploradors del Fons Marí: Per treballar el medi marí. Conte educatiu immersiu que ens endinsa en un viatge al fons del mar per descobrir la increïble bellesa dels nostres oceans i els seus habitants. Repassarem més de 15 espècies marines, explorarem les seves característiques i descobrirem com viuen: Eriçons, estrelles de mar, meduses, tortugues, taurons, dofins, pops, cavallets de mar, bancs de peixos, etc.

3. Exploradors de l'Aigua: Per treballar el cicle de l'aigua. Conte educatiu immersiu per descobrir el cicle de l’Aigua. A partir d’una gota d’aigua anomenada Anna iniciem un viatge al voltant del món per descobrir el seu trajecte des que surt del mar, cap als núvols, fins que torna de nou a l’oceà. D’on ve i a on va? 

 

Objectius

Objectius:

- Introduir i estimular l’interès dels infants per la ciència. 

- Explorar el Medi Natural, amb una actitud de curiositat.

- Utilitzar el conte i un format visual i espectacular en 360˚, per aprendre.

- Interacció amb el món Físic de cadascuna de les temàtiques.

Observacions

El Planetari digital s'ha de muntar en un espai Interior, tipus gimnàs i accès a endoll. La resta ho portem nosaltres. No cal que la sala sigui fosca. Disposem de dues mesures de Planetari i l'espai necessari és: (Digue-nos quina us hi cap.).

Planetari T4: 5m × 5m × 2,80 m (alçada). 

Planetari T5: 7m × 7m × 3,50 m (alçada).

Preus. Els preus varien segons nombre de grups i sessions. 
1 Matí, 2 sessions: 195€ per sessió/grup aula. Preu Total: 195€ x 2 = 390€

1 Matí , 3 sessions 155€ per sessió/grup aula. Preu Total: 155€ x 3 = 465€

1 Matí i Tarda, 4 sessions 135€ per sessió/grup aula. Preu Total: 135 x 4 = 540€

1 Matí i Tarda, 5 sessions 118€ per sessió/grup aula. Preu Total:  118€ x 5 = 590€

Dates de l'activitat

21/06/2024
De dilluns a divendres durant el Curs Escolar. Sempre s'ha de demanar disponibilitat a: [email protected]

Destinataris

Educació Infantil

Lloc / Centres

Es fa a la mateixa escola

N. assistents / places

Grup aula per sessió (es fan un mínim de dos grups per jornada). Quants més grups, més econòmica resulta l'activitat per grup. Podeu reservar per a diferents grups d'Infantil i Primària. Cadascú farà la seva sessió.

Indicadors d'avaluació

Els docents rebran una qüestionari de qualitat per avaluar la satisfacció de l'Activitat.

Objectius del Pla de Millora de l'Èxit Educatiu relacionat amb l'activitat

Assolir nivells educatius satisfactoris amb la millora substancial de les actuals taxes d´èxit escolar i d´aprofitament de les oportunitats de desenvolupament personal i social, dins i fora del sistema escolar:
Treballar per assegurar i ampliar les oportunitats educatives, sense discriminacions, dins i fora del sistema escolar (equitat) i al llarg de la vida:
Treballar per un canvi de paradigma educatiu, de model establert, i substituir-lo per un en què la innovació sigui la norma per incrementar la seva adaptació a l´entorn i a la seva complexitat:
Millorar la cohesió social, avançant en l´escolarització equilibrada amb la col·laboració de tota la comunitat educativa:

A càrrec de

explora360

Organitzador

Explora 360: Isabel Rius (Telèfon: 686788530 Email: [email protected])

Inscripció

Per realitzar la inscripció cal iniciar sessió.