BENVINGUDA AL REI CARNESTOLTES. DIJOUS GRAS

Nivell educatiu

Cicle inicial de primària
1r de primària
2n de primària

Competències transversals

Curiositat
Treball en equip

Descripció

Al Parc de Can Xic, concentració de les escoles per a menjar-nos el tradicional entrepà de truita i donar la benvinguda al nostre particular Rei Carnestoltes, l'esparriot de Viladecans. Iniciem els actes del Carnestoltes llegint el pregó i menjant truita el dia de Dijous Gras. A través de la música, els nens i nenes de les diferents escoles interactuaran i participaran de l’espectacle. 

Objectius

- Potenciar la coneixença de la tradició de Carnestoltes. 
- Fer de la cultura popular una acció de convivència i participació en l’activitat educativa, introduint i celebrant el Dijous Gras i l’arribada del Rei Carnestoltes.
- Promoure la interacció i la relació dels diferents centres educatius de la ciutat a través del fet cultural. 
- Oferir una activitat lúdica i de disbauxa pròpia de la celebració del carnestoltes, introduir als infants elements identitaris per a comprendre el cicle festiu i cultural.

Observacions

L'activitat se celebrarà el dia 27 de febrer de 2025, de 10 h a 12 h. Els infants hauran de portar l'entrepà de truita de casa.

Dates de l'activitat

27/02/2025

Destinataris

TOTES LES ESCOLES DE VILADECANS. CURSOS DE 1ER I 2ON DE PRIMÀRIA

Lloc / Centres

Parc de Can Xic

N. assistents / places

999

Objectius del Pla de Millora de l'Èxit Educatiu relacionat amb l'activitat

Assolir nivells educatius satisfactoris amb la millora substancial de les actuals taxes d´èxit escolar i d´aprofitament de les oportunitats de desenvolupament personal i social, dins i fora del sistema escolar:
No
Treballar per assegurar i ampliar les oportunitats educatives, sense discriminacions, dins i fora del sistema escolar (equitat) i al llarg de la vida:
Treballar per un canvi de paradigma educatiu, de model establert, i substituir-lo per un en què la innovació sigui la norma per incrementar la seva adaptació a l´entorn i a la seva complexitat:
No
Millorar la cohesió social, avançant en l´escolarització equilibrada amb la col·laboració de tota la comunitat educativa:

A càrrec de

Departament de cultura: Oscar Padilla [email protected] (93 6351802)

Organitzador

Departament de cultura: Oscar Padilla [email protected] (93 6351802)

Inscripció

Per realitzar la inscripció cal iniciar sessió.