HAI, LA PESCADORA DE SOMNIS

Nivell educatiu

P3, P4, P5
P3
P4
P5

Descripció

Un cargol de mar emet la música de l’oceà, en un vaixell de cartró, HAI la pescadora de somnis, inicia la seva aventura poètica per l’oceà de la imaginació. HAI és un espectacle que fusiona la màgia amb el teatre visual i d’objectes.
Una obra per a tots els públics, sense text però amb una bona seleccio musical, amb cançons originals del músic Mario Cortizo. El públic de “Hai” és convidat a submergir-se en aquest viatge oníric com una coral, de vegades en forma de gestos i de vegades en forma de cant.
“Hai, La pescadora de somnis” és un espectacle que transmet màgia en majúscules .... una màgia molt especial i molt real. Una màgia que s’ha de viure i sentir en primera persona.

 

Dilluns 12 d’abril de 2021 · Sala Petita · Preu: 5 €
Durada:40 min. · Espectacle en català

Objectius

- Oferir eines culturals als centres educatius tot fomentant la cooperació cultura-educació.
- Garantir l’accés de l'alumnat a una oferta escènica, musical i audiovisual diversa i de qualitat, amb la finalitat d’afavorir la cohesió social.
- Fomentar la sensibilització i la capacitat d’expressió artística de l'alumnat.

Dates de l'activitat

12/04/2021

Destinataris

CICLE INFANTIL

Lloc / Centres

Atrium Viladecans

N. assistents / places

150 places

Indicadors d'avaluació

• Nombre d’assistents. • Valoració de l’activitat per part dels docents.

Objectius del Pla de Millora de l'Èxit Educatiu relacionat amb l'activitat

Assolir nivells educatius satisfactoris amb la millora substancial de les actuals taxes d´èxit escolar i d´aprofitament de les oportunitats de desenvolupament personal i social, dins i fora del sistema escolar:
Treballar per assegurar i ampliar les oportunitats educatives, sense discriminacions, dins i fora del sistema escolar (equitat) i al llarg de la vida:
Treballar per un canvi de paradigma educatiu, de model establert, i substituir-lo per un en què la innovació sigui la norma per incrementar la seva adaptació a l´entorn i a la seva complexitat:
Millorar la cohesió social, avançant en l´escolarització equilibrada amb la col·laboració de tota la comunitat educativa:

A càrrec de

GIRAMÀGIC

Organitzador

Atrium Viladecans. Carles / [email protected]
hai.pdf (pdf 387.77 Kb )

Inscripció

Per realitzar la inscripció cal iniciar sessió.