Ayuntamiento y academias colaboran en la iniciativa 'Prepárate en idiomas'

L'Ajuntament ha encetat enguany la campanya 'Prepara't per al teu futur' perquè la ciutadania prengui consciència de la importància de saber idiomes per aprofitar els llocs de feina que es crearan a la ciutat, i acaba de posar en marxa l’acció 'Prepara't en idiomes', per promoure el coneixement de llengues estrangeres, clau per trobar feina en sectors com el turístic, amb una expectativa molt gran de creixement a la ciutat per la creació del centre comercial outlet.

Tallers d'anglès gratuïts

 

Així, l’Ajuntament ha acordat amb diverses acadèmies d’idiomes de la ciutat una prova pilot per oferir, a partir d’octubre, dos tallers en anglès gratuïts (tres hores en total) per a la realització d’un currículum i la preparació d’una entrevista personal de treball.Una acció emmarcada en el model de col·laboració publicoprivada impulsat per l’Ajuntament, Viladecans&Co, que incentiva l’aprenentatge dels idiomes com a habilitat laboral i promou l’activitat de les acadèmies.

 

L’acció s’adreça a persones amb un nivell oral B-1 o B-2. Les inscripcions s’han de realitzar fins al 24 de setembre presencialment al centre de promoció econòmica Can Calderon (tel. 93 635 18 04) o per Internet, a la seva web.

 

Les acadèmies participants són Institute of English Studies, Helen Doron English, Ness English, Speak and Wake Up, STP Training i l'Escola Oficial d’Idiomes.

Añadir nuevo comentario

* Camps obligatoris