Dissabte es posa en marxa el Vilabús a la platja

La línia de Vilabús VB4 inicia demà dissabte el seu servei per afavorir el desplaçament a la nostra platja en transport públic. Funcionarà tots els dies fins al 31 d'agost de 10 a 13.30 i de 16 a 19.30 hores, amb un autobús per hora i sentit. A les hores en punt surtirà del Torrent Ballester i a les hores i mitja, de la platja.

El VB4 garanteix l'accés a la platja, ja que l'aparcament que hi ha actualment està limitat pel titular del terreny, l'organisme aeroportuari AENA, a unes 400 places, que s'omplen ràpid sobretot en cap de setmana o festiu.

 

Canvi temporal d'itinerari per obres

 

El recorregut que realitzarà el Vilabús a la platja serà el mateix que l'any passat, excepte entre el 28 de juny i el 18 de juliol, ja que unes obres que s'estan fent al carrer Mare de Déu de Sales obliguen a desviar l'autobús per l'avinguda de Roureda. Per aquest motiu, les tres parades que hi ha en aquest carrer quedaran anul·lades. Les parades alternatives més properes són les situades al parc del Torrent Ballester i a l'avinguda Francesc Macià.

    Afegeix un nou comentari

    * Camps obligatoris