Nova fornada de dinamitzadors esportius a les escoles

Foto de grup per tancar el curs de dinamitzadors esportius. Aquest any, una trentena de nens i nenes de les escoles Amat Targa, Àngela Roca, Can Palmer, Doctor Trueta, Enxaneta, Miquel Martí i Pol, Marta Mata, Montserratina, Pau Casals, Sagrada Família, Santo Tomàs i Mediterrània han participat en aquesta formació que té com a objectiu dotar-los d'unes bases per dinamitzar l'hora del pati. Principalment s'encarregaran de promoure la pràctica de diferents esports, treure el material que es necessiti per a cada pràctica i organitzar competicions, sempre amb el suport dels i les mestres.

Per tenir tots aquests coneixements, durant quatre dies, els nois i noies han experimentat accions educatives per fomentar la pràctica de l'esport. El programa ha inclòs informació bàsica, educació en valors, treball en equip... i també la pràctica de diferents esports individuals i col·lectius com ara atletisme, bàdminton o futbol 7.

Per tancar el curs els nois i noies han rebut els diplomes de mans del regidor d'Esports, Richard Calle, qui ha destacat que "és una de les activitats millor valorades del Pla Local de Foment de l'Esport. És molt positiu perquè es treballen els valors i el respecte per ajudar a que entre ells es portin millor a l'hora del pati i que aprenguin que en l'esport no tot és guanyar".

Aquesta és la tercera vegada que es realitza el curs de dinamitzadors esportius i a la primavera de 2018 està prevista una nova trobada per compartir experiències i ampliar coneixements.

 

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris