Comença el cicle de xerrades col·loquis entorn la memòria històrica

Amb l'escriptora i historiadora Assumpta Montellà i la seva conferència sobre la indústria catalana i el treball de les dones, es dóna per iniciat, el cicle de xerrades col·loquis que es realitzaran els propers 3 divendres vinents al museu de Ca n'Amat i que giren al voltant de la indústria a Viladecans, les fàbriques i el treball.

Unes xerrades que enguany giren al voltant de la indústria a Viladecans, amb motiu dels 100 anys de la fàbrica Roca de Gavà i Viladecans.

La xerrada del proper divendres 22 de setembre anirà a càrrec dels historiadors Pepe Fernàndez i Elionor Sellés i que parlaran sobre el treball i el moviment obrer al Baix Llobregat durant el franquisme.

El divendres 29 de setembre, l'escriptor José Luis Atienza i el president de la Fundació Utopia, Francesc Castellana, parlaran sobre la indústria i els obrers al Baix Llobregat, així com la presentació de l'audiovisual “El cinturón Rojo”.

L'historiador Pere Colomer, amb la conferència sobre els 100 anys de la fàbrica Roca de Gavà i Viladecans, donarà per tancat el cicle de xerrades col·loquis d'enguany el divendres 6 d'octubre.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris