Viladecans es tenyeix de rosa

Amb motiu del dia Mundial contra el càncer, durant tota la setmana, l'Associació Coordinadora 'Viladecans contra el càncer' ha organitzat diferents activitats destinades a conscienciar sobre la malaltia.

El 17 d'octubre, per exemple, es va portar a terme una conferència informativa de prevenció contra el càncer de mama anomenada «Conviure amb el càncer de mama» amb la ginecòloga Glòria Tena.

L'Associació Coordinadora 'Viladecans contra el càncer' va néixer l'any 2015 per tal de recollir fons per a la investigació d'aquesta malaltia. Des de llavors, també és l'encarregada d'organitzar actes com el d'avui, on milers de persones s'han desplaçat fins a la plaça de la Vila, per tal de donar suport a totes aquelles persones que pateixen càncer de mama.

Un acte que no només ha tingut una gran acollida, sinó que a més, l'Associació ha aconseguit assolir l'objectiu de la campanya d'avui, que era, vendre més d'un miler de samarretes per poder destinar els diners a la investigació de la malaltia.

Durant tot el mati, les associacions i comerços de la ciutat, han realitzat diferents tallers i activitats per col·laborar en la recaptació de fons per a la investigació del càncer de mama.

El pròxim acte organitzat per l'associació és el 12 de novembre amb la celebració d'Una paella contra el càncer que tindrà lloc al Cúbic.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris