Comencen les obres del nou Hospital de Viladecans

El nou hospital de Viladecans comença les obres aquest dilluns 16 de juliol per triplicar la seva superfície. Així ho ha explicat la consellera de Salut, Alba Vergés, en una reunió amb la direcció de l'hospital, representants del Servei Català de la Salut i els alcaldes i alcaldesses de Viladecans, Gavà, Castelldefels, Sant Climent i Begues.

Unes obres que permetran millorar la qualitat i la resolució de l'atenció hospitalària que es concentrarà al nou edifici, ja que, l'antic es destinarà a tasques administratives. Una primera fase del projecte, per tant, serà traslladar aquelles dependències del centre que ocupen espais que hauran de ser enderrocats per poder construir el nou edifici de l'hospital. Una vegada reubicats els espais afectats es construirà el nou edifici. 

RESULTAT

Les obres suposen una inversió total de 60,67 milions d'euros, tenen una durada prevista de 4 anys i mig i la superfície de l'actuació, incloent obra nova i reforma, serà de 40.802m2. A més s'augmentarà el nombre de llits, amb un total de 154, hi hauran 38 espais d'urgències, davant dels 24 d'ara i s'ampliarà el nombre de quiròfans amb un total de 7.