Els AmVaixadorxs de Viladecans arrenquen el vol

Portar Viladecans arreu del Món. Aquesta és la missió dels AmVaixadors i AmVaixadores de Viladecans. Amb la intenció d'impulsar la projecció internacional del municipi i posicionar-se com a ciutat atractiva per emprendre a nivell empresarial, educatiu i personal, 21 persones rellevants vinculades amb la ciutat s'han involucrat de manera voluntària i vocacional en aquesta iniciativa.

Els càrrecs d'AmVaixador i AmVaixadora de Viladecans són oberts i, per tant, s'avaluaràn periòdicament les tasques que desenvolupen i s'hi poden presentar més persones que tinguin projecció i contactes internacionals.

Aquesta presentació dels AmVaixadors i AmVaixadores a la premsa s'ha fet l'Agropolis, enmig del Parc Agrari. La previsió és fer dues trobades anuals en llocs insòlits de Viladecans per tal d'estimular el diàleg entre l'Alcalde de la ciutat, l'Ajuntament i els ambaixadors i ambaixadores. Com l'ocell Ballester, ara és el moment de sortir volant per projectar un futur millor.

20180719 amVaixadorxs decles

Amb segell Viladecans

Els 21 AmVaixadors i AmVaixadores del programa han nascut, viscut, treballat o tenen un vincle personal amb la ciutat i, gràcies als seus contactes, tenen capacitat d'influència internacional. La seva implicació s'adapta a les realitats i possibilitats de cadascú i però la seva tasca també serà avaluada anualment. A més, no tenen cap vocació política ni voluntat de representativitat.