Jornada de la Xarxa Innpulso de ciutats de la ciència i la innovació

7 de maig, a les 11'30, a Ermua
Des de la Xarxa Innpulso de Ciutats de la Ciència i la Innovació conviden a participar en l'acte de llançament de la consulta al mercat de solucions innovadores en l'àmbit municipal, amb l'objectiu de rebre idees innovadores que acabin reflectides en futurs processos de contractació pública que donin resposta als reptes actuals dels ajuntaments de la xarxa que no estan adequadament solucionats.
 
La cita tindrà lloc el proper dia 7 de maig de 2019, a les 11:30 h, a l'Edifici Izarra Centre (Zearkalea, 36) d'Ermua (Biscaia).
 
La informació recollida en aquest procés serà utilitzada per la xarxa d'ajuntaments per sol·licitar finançament a les diferents administracions públiques que, a dia d'avui, tenen fons per donar suport a processos de Compra Pública d'Innovació.
Posteriorment, els ajuntaments de la xarxa licitaran l'adquisició d'aquestes solucions innovadores i les empreses que participin en consulta podran oferir les seves solucions.
 
Aquesta proposta de la Xarxa Innpulso és una magnífica iniciativa de col·laboració publicoprivada perquè els ajuntaments puguin oferir millors serveis públics i les empreses puguin desenvolupar solucions innovadores d'àmbit municipal.
 
Estigues atent a les noticies d'aquesta Xarxa. Té molt a oferir a les empreses dels municipis que en són socis;  entre ells, la ciutat de Viladecans. 
 
L'assistència és gratuïta però les places són limitades, pel que serà necessari confirmar l'assistència a través del correu  [email protected].