L’esperit de la Festa Major d’Hivern és manté en format virtual

La Festa Major d’Hivern s’adapta a la pandèmia sanitària per mirar de seguir sent un referent de la cultura popular. La celebració, que es fa entorn del 20 de gener (Sant Sebastià, copatró de Viladecans) proposa una alternativa virtual per tal de mantenir l'esperit, amb activitats d’oci i cultura en línia des del dilluns 18 fins al diumenge 24, per a grans i petits.

El tradicional NARRACANS, el festival de narració oral penja cada dia un conte en les xarxes socials municipals, del 20 al 24 de gener, de la mà dels narradors de les entitats ANIN i El Megaphon. LA CULTURA POPULAR, en canvi,  es converteix en conte homenatge a la cultura popular local. A més, es podrà imprimir un dibuix del bestiari local perquè els infants els posin color i els coneguin. 

A més, un any més, La Colla del Mamut trasllada a format virtual el ja tradicional joc de preguntes "Coneixes Viladecans?" Del 18 al 25 de gener es llançaran les preguntes i el guanyador també tindrà premi. Es pot seguir a l'Instagram municipal (@Viladecans.ig).

També, l'Agrupació Escolta l'Espiga munta per a tots els caus locals un gran joc de pistes en què el bestiari popular també serà el protagonista.

Atrium se suma a la festa arrencant la programació del 2021 coincidint amb la Festa d'Hivern. Es pot veure el premiat monòleg Ramon (dv. 22, 20 hores), la música de Meritxell Neddermann (ds. 23, 20 hores) i un espectacle familiar de titelles sobre la faula tradicional "La cigala i la formiga" (dg. 24, 12 hore). Preus i compra d'entrades a Atrium.

A la pàgina de Festa Major d'Hivern trobaràs més informació de la Festa d'enguany.