Webinar sobre els nous ajuts directes per al sector de la restauració i negocis no essencials

dimecres 19 maig, de 10 a 11'30 h

Des de l'Ajuntament de Viladecans us informem de la futura publicació dels nous ajuts directes per a empreses de diferents sectors a través del Nou Pla de Reactivació Local aprovat per a l'any 2021.

En aquest sentit, es diferencien 2 línies:

- LÍNIA A:  Ajuts directes per al sector restauració (bars, restaurants i forns de pa amb degustació)

- LÍNIA B: Ajuts directes per a aquells negocis que desenvolupin activitats NO essencials i que disposin d'establiment físic permanent.

Pel que fa a la línia A, l'import màxim atorgat serà de 900 € per empresa i a la línia B l'import màxim serà de 600 €.

Et convidem a participar en el webinar que farem el dimecres dia 19 de maig de les 10 h a les 11,30 h, en el que explicarem les següents qüestions: 

  • Informació detallada de les noves subvencions: imports, beneficiaris, com sol·licitar-les, quina documentació s'ha d'aportar, terminis i característiques principals de les dues línies. 
  • Explicació sobre els diferents tipus de certificats digitals existents (persona física, representant) i com obtenir-los.
  • La moneda Vilawatt i com donar-se d'alta en l'aplicació. Recordeu que hi ha un percentatge de la subvenció que es rep en aquesta moneda local. 

Per assistir al webinar és necessari inscriure's. Pots fer-ho en el formulari que trobaràs al final del post.

Posteriorment rebràs l'enllaç per afegir-te al webinar en el teu correu electrònic

Aquesta actuació forma part del Pla de Reactivació Local. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE