Nova subvenció per a l'adquisició d'empreses

La Generalitat de Catalunya ha publicat una nova subvenció per a l'adquisició d'empreses.

Es subvencionarà fins el 50% de la despesa documentada de compra-venda del negoci, amb un màxim de 5.000€ sempre i quan la inversió mínima del projecte sigui de 2.000€. Queden excloses aquelles inversions que superin els 60.000€.

El termini per sol·licitar-la és fins el dia 5 d'octubre o/i fins a l'exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2021.

Poden sol·licitar la subvenció, els professionals autònoms que estiguin donats d'alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA), empreses titulars d’establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.

Si estàs pensant en adquirir una empresa o comprar un negoci el primer pas és establir la tipologia d’empresa que encaixa amb el que busques. Investiga quins negocis existeixen, quines empreses estan en venda, quins anuncis et criden l’atenció, etc.

Reempresa disposa de més de 1.300 anuncis d’empreses que busquen un relleu. Cadascuna d’elles, depenent del sector, activitat, volum de facturació, mida de l’empresa, etc. té un preu de venda diferent. En base a tots aquests factors, comprar un negoci requerirà una inversió més o menys elevada.

Un cop tinguis clar el sector i el tipus de negoci que t’interessa, cal valorar el preu de venda d’aquests, entre molts altres factors com són les possibilitats de creixement i la competència.

L’equip de consultors i consultores de Reempresa us acompanyen durant tot el procés de transmissió d’una empresa: des de la primera reunió de presentació de les parts, fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord.

Per conèixer millor que et pot oferir Reempresa clica aquí: Reempresa

Si vols saber més sobre la subvenció, les seves bases o com sol·licitar-la clica aquí: Subvenció o envia un email a [email protected]