Torna la Caminada Solidària en format presencial

La Caminada Solidària d'Unilever torna a Viladecans en format presencial i seguint totes les mesures establertes de la COVID-19. Serà el 24 d'octubre i els beneficis aniran destinats a la Campanya de Viladecans Solidària-Punt Solidari i Creu Roja per a ajudar a famílies amb necessitats del municipi, així com als afectats i afectades per l'erupció del volcà de la Palma.

En aquesta edició la participació té un límit de 7.000 inscripcions.

14a caminata solidaria

Samarretes i inscripcions

Positivitat, afectivitat i energia. El vermell serà el color de  les samarretes de la Caminada Solidària de Viladecans després d'un dur any de pandèmia. Aquestes es podran aconseguir en el moment de la inscripció, que es durà a terme entre els dies 4 i 22 d'octubre en els següents punts de recollida:

  • Secretaríi del Col.legi Sant Gabriel (Av. Germans Gabrielistes 22), entre les 8:45 i les 9:45 h i entre les 16:30 i les 17:30 h tots els dies.
  • Atrium Viladecans (Av. Josep Tarradellas 17), de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dimecres de 10 a 13 h.

Recorregut i horaris

El Camí de la Mar es converteix en aquesta edició en el recorregut principal de la caminada. El punt de partida és des de la carretera de la Vila, davant de l'entrada del “Viladecans The Style Outlet” i, amb la finalitat de complir amb la distància social, el recorregut es farà per franges horàries, entre les 9 i les 13 hores. 

La recollida de lots de productes Unilever es durà a terme en el Col·legi Sant Gabriel, entrant per la carretera de la Vila i sortint per av. Germans Gabrielistes, de 10 a 14 h.  Si en cas de pluja no pogués celebrar-se l'esdeveniment, els i les caminants podran recollir el lot en el Col.legi Sant Gabriel de 10 a 12h.

Viladecans, ciutat solidaria

“Per a Unilever és tot un honor poder tornar a veure'ns en aquesta nova edició de la Caminada Solidària de Viladecans –assegura Ana Palència, directora de Comunicació i Sostenibilitat de Unilever España–; des de Unilever volem ajudar a més a més de les famílies de Viladecans, a les afectades per l'erupció del volcà de la Palma, i fer-ho a través d'una acció que a més promou un estil de vida saludable i en la qual grans i petits podem col·laborar a través d'aquesta gran acció". 

Per la seva banda, l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, assegura que “és molt il·lusionant que les persones puguin a tornar a omplir els carrers amb accions com aquesta. Després de 14 edicions, la Caminada Solidària ja és una tradició per a la nostra ciutat i estem feliços de poder recuperar-la en format presencial. És destacable el valor afegit que té enguany que la meitat dels diners recollits es destini als afectats pel volcà de l'illa de la Palma. Estem tots esglaiats davant aquesta desgràcia.”