Ajuts SOC a la contractació

Properes convocatòries

Des de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, s’estan preparant noves convocatòries d’ajuts per a la contractació i qualificació de joves que seran publicades pròximament.

Subvenció de contractes per a joves- Foment de la contractació

Fomentar la contractació en pràctiques, durant un any, de joves en situació d'atur per a empreses i cooperatives de treball associat.

Fomentar la contractació de persones joves, durant un any, en situació d’atur per a empreses i cooperatives de treball associat.

Persones destinatàries

Persones joves majors de 16 anys i menors de 30 anys, que estiguin inscrites al SOC com DONO, el dia anterior a la data de contractació i que tinguin capacitat per formalitzar un contracte de treball en el moment de la seva signatura.

Contractes subvencionats en empreses per a la formació i l'aprenentatge - Formació Professional per a l'Ocupació Dual

Qualificar a persones joves a través del contracte de formació i aprenentatge.

Persones destinatàries

Podran ser destinatàries d’aquest programa les persones joves majors de 16 fins a 29 anys, preferentment sense qualificació professional, i que comptin amb els requisits per a seguir un certificat de professionalitat de nivell 1 i/o 2 i/o 3.

A la vegada, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC),  ha anunciat la propera convocatòria de programes d’ajuts a la contractació per a les empreses.

Subvenció per a majors de 45 anys - Foment de la incorporació al mercat de treball

Subvenció dels contractes de treball per una durada mínima de 6 mesos i una durada màxima de 12 mesos per impulsar la contractació de les persones més grans de 45 anys que es troben en situació d'atur.

Persones destinatàries

Persones en situació d'atur de 45 anys o més inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al SOC durant 6 mesos en els darrers 12 mesos.

No han d'haver prestat serveis a cap entitat mitjançant la modalitat de contractació de durada indefinida en els darrers 6 mesos.

 

Per a més informació visiteu el vincle següent: Subvencions SOC