Tallers formatius Igualtat i Empresa: Perquè el teu negoci no t’és IGUAL

9, 13 i 23 de novembre

Coneix com la igualtat suma. Ja tinguis una microempresa o una gran empresa, resolem tots els teus dubtes per complir amb la normativa legal i impulsar la igualtat laboral.

9, 16 i 23 de novembre. Format híbrid: presencial i en línia                                

A l’Ajuntament de Viladecans, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla ApropAMB, hem preparat uns tallers destinats a aclarir dubtes i respondre les preguntes que les empreses del municipi de Viladecans de menys de 250 persones treballadores, considereu formular, pel que fa a l’elaboració dels plans d’igualtat, al registre i l’auditoria retributiva,  al protocol d’assetjament i en general, al compliment de la nova normativa dels RD 901/2020 i RD 902/2020.

Volem donar-vos suport de la mà d’un equip d'experts multidisciplinari en perspectiva de gènere a l’àmbit sociolaboral, que us acompanyarà d’una manera pràctica, donant-vos les claus i informant-vos dels recursos que teniu a l’abast per poder realitzar el vostre propi pla d’igualtat, el registre i l’auditoria salarial, i/o el protocol d’assetjament sexual i per raó de sexe a l’àmbit laboral.

Amb aquest objectiu us convidem a participar en aquestes sessions grupals de formació i capacitació en format híbrid (presencial i en línia), que posaran els fonament per continuar treballant en la igualtat a les empreses de la ciutat. Dies: 09, 16 i 23 de novembre.

  • 09 nov. -  Pla d’igualtat  -  4  hores, de 10 a 14 h
  • 16 nov.   - Registre retributiu i Auditoria retributiva  - 4 hores, de 10 a 14 h
  • 23 nov.   - Protocol  de prevenció i actuació davant l’assetjament sexual i per raó de sexe   a l’àmbit laboral  -  2 hores, de 10 a 12 h

Pots consultar el programa en el document adjunt al posts. 

Si voleu més informació, podeu contactar amb el Servei d’Orientació i Assessorament per a la Igualtat de gènere en l’Àmbit Laboral, de Viladecans: [email protected]

Per inscriure’s als tallers ompliu el formulari que trobareu a sota. Indiqueu en quin taller voleu participar, i podeu fer-hi les vostres preguntes, que respondrem durant el taller corresponent.

Vols assistir als tallers formatius d'Igualtat i Empresa?

Aquesta formació està organitzada per l’Ajuntament de Viladecans, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en el marc del Pla ApropAMB i de la Generalitat de Catalunya.