Jornada Indústria 4.0

3 de desembre 2021 de 10 a 12h

Al llarg  del mes de novembre, a Viladecans Innovació Empresarial  (VIE) s’han dut a terme diferents accions formatives relacionades amb la Indústria 4.0.

L’objectiu d’aquestes formacions ha estat millorar la capacitació professional dels participants, tant de les persones emprenedores, empresaries i professionals de l'àmbit industrial, com de les persones interessades a millorar el seu perfil en el mercat laboral.

Propòsit aconseguit! Per una banda els assistents al programa formatiu de nous perfils han obtingut la certificació Lean Six Sigma Yellow Belt amb nota. Per altra banda les empreses participants als tallers 4.0 han pogut apropar-se al nou paradigma de la indústria i han conegut les tecnologies 4.0 i les seves aplicacions.

Per finalitzar el mes sobre la Indústria 4.0, volem fer una jornada de clausura que fomenti la relació entre empreses, emprenedors i nous perfils professionals, on també es pugui reflexionar sobre els reptes de la indústria 4.0 i com implementar les solucions possibles posant idees en comú.

Mitjançant dinàmiques grupals, explorarem qüestions com:

  1. Quins perfils professionals es necessitaran en l’àmbit de la nova indústria connectada?
  2. Com es podran incorporar aquests nous perfils? Reciclatge plantilla, noves incorporacions...
  3. Quin tipus d’oferta formativa serà necessària? Pel que fa a temàtiques, format (horari, durada, presencial, on line, in company...)
  4. Quines poden ser les principals motivacions del personal de plantilla per realitzar aquest tipus de formació?
  5. Quines són les diferències intergeneracionals que s'haurien de tenir presents en planificar accions formatives vinculades a la Indústria 4.0?
  6. De les tecnologies de la quarta revolució industrial quines són prioritàries per formar i capacitar al vostre personal?

Per aquesta jornada hem convidat a un expert, en Francesc Sabaté, que farà una conferència on resumirà breument les tecnologies que engloben la Indústria 4.0 i els tipus de perfils professionals que actualment s'estan buscant i es buscaran en un futur.

La jornada es realitzarà a Viladecans Innovació Empresarial -VIE, a l'Avinguda Segle XXI/Passeig de la Marina, a l'edifici CUBIC. Tindrà format híbrid.

El programa provisional de la jornada és el següent:

  • 10.00.  Benvinguda i presentació institucional.
  • 10.05.  Balanç mes de la Indústria 4.0 i presentació de la VIE.
  • 10.15.  Ponència de Francesc Sabaté sobre Indústria 4.0.
  • 11.00.  Taula de treball amb la participació d’empreses i nous perfils professionals.
  • 11.30.  Pasapalabra de la Indústria 4.0.
  • 11.45.  Entrega certificats nous perfils professionals.
  • 11-50.  Cloenda de l’acte.
  • 11.55.  Esmorzar a la VIE.
Si tens inquietuds i interès en aquesta temàtica, vols saber el seu abast present i futur, i conèixer a persones que ja s'estan preparant i saben d'aquest àmbit, no te la pots perdre!
 
Inscriu-te en el següent formulari.

 

Jornada Indústria 4.0. 3 de desembre, de 10 a 12 h.