L’impuls de l’agencia de màrqueting VILAX

L’impuls de l’agencia de màrqueting VILAX

VILAX és una empresa especialitzada en l'expansió de franquícies i negocis online que es dedica al màrqueting digital. Es dirigeixen a les empreses que volen créixer mitjançant propostes personalitzades.

Al mes de desembre de 2020, es va publicar un article anomenat "Vilax, l'empresa impulsora de negocis" on es presentava l'agència. Un any després, s'ha transformat per complet a través de seguir el seu propi model de creixement definit. Els seus valors segueixen sent els mateixos, però han apostat per un nou mètode, el màrqueting a peu de carrer.

És cert que en passejar per una ciutat es poden veure centenars de negocis, des de farmàcies a clíniques veterinàries passant per concessionaris o tendes d'alimentació. Però, les empreses del sector publicitari s'ubiquen, normalment, a edificis d'oficines que no permeten la interacció directa.

Per això, Vilax ha trencat amb aquesta característica traspassant-se a una oficina de dues plantes a una de les carreteres més rellevants del municipi. Així, es permet desvirtualitzar el màrqueting i apropar-ho a la població. A més, l'equip professional s'ha duplicat fins a arribar a 15 treballadors entre els quals es troben: Dissenyadors gràfics, Programadors web, Filmmakers, Content managers i Relacions públiques, entre d’altres.

La gran transformació de l'empresa també els ha impulsat a l'esfera internacional, treballant conjuntament amb l'equip de màrqueting i disseny de la marca líder mundial d'articles de bebès, Bugaboo. Però, sobretot, estan enfocats a clients catalans. Compten amb més de 15 negocis de referència, repartits per tot el territori, per als quals generen pàgines webs, gestionen les xarxes socials i produeixen publicitats gràfiques.

Empreses locals del sector de l’hostaleria com Doctor Pizza i Restaurant Les Palmeres han confiat en Vilax per elaborar la seva marca digital i créixer a Viladecans. Al mateix que Soulblim, el nou concepte d’alimentació amb productes de proximitat, que de la mà de Vilax ha pogut desenvolupat un e- commerce amb WordPress.

Vilax, en definitiva, és l’agència de màrqueting que compta amb la confiança dels negocis locals i comarcals en apostar per un model proper on la comunicació personalitzada és el més important.

Vols contactar amb ells? Posa’t en contacte i explica’ls el teu projecte. Estaran encantats d’ajudar-te! I, si vols saber-ne més, no dubtis en visitar la seva web o la seva oficina.