Women Meetup es torna a reunir

29 juny, edifici Sócrates, de 14 a 16 hores

Les dones que formem part de Women Meetup estem preparant una nova trobada presencial per continuar creant comunitat i posar en comú qüestions que ens interessen a totes.

I també volem fer-la més gran. Per això et volem convidar a venir!

Aquesta comunitat s'està creant al voltant d'una idea que ens mou a totes: Donar visibilitat al talent femení i promoure la igualtat. 

Dit així sembla una cosa llunyana, com una idea contínuament repetida que sembla estar en mans dels altres i que és difícil d'aconseguir. Bé, doncs no és fàcil,  i moltes mans se n'han de posar, però precisament una comunitat com Women Meetup pot apropar aquesta idea tan gran i llunyana a les persones i les empreses de la nostra ciutat mitjançant accions petites, atractives i continuades que impulsin cap a aquesta direcció. Algú va dir: "pensa en global, actua en local". Ho podem adoptar com a estratègia!

I ara, ja tenim hora, dia i lloc per la següent: 

Apunta't en el formulari de a baix. Hem de llogar-hi cadires i no sabrem si demanar 5, 15 o 35...

Si no vas venir a la primera trobada, que sàpigues que ens va agradar molt! (llegueix aquí els testimonis d'algunes participants).

 

Aquest projecte es porta a terme amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla ApropAMB.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

 

Alquilad una silla para mí ..