Nova visita escolar PECT InnoDelta: empresa CERC Enginyeria

En el marc de la promoció del coneixement tecnològic en instituts i centres de formació del nostre municipi, aquest mes de juny hem acompanyat, des del PECT InnoDelta, a un grup de 20 nois i noies de l’Institut Josefina Castellví a una visita a l’empresa CERC Enginyeria.

Aquesta companyia es va fundar en l’any 2004 amb l’objectiu d’oferir serveis d’outsourcing per a tercers en l’àmbit del disseny de productes electrònics i, més concretament en l’àrea de conversió de l’energia elèctrica.

De la mà del seu CEO, el Sr. Jose Antonio Andrés, els nois i noies van fer un recorregut per l'empresa i van poder veure, preguntar i aprofundir en l’àmbit industrial electrònic, en el qual aquesta empresa és puntera utilitzant l'ultima tecnologia per desenvolupar els seus productes.  

Les visites d’alumnes a empreses es realitzen des del Servei d'Empresa i Innovació com una activitat inclosa en la Operació 4 - Delta IoT & IA Lab, Actuació 2: Industria 4.0 i Living Lab, del projecte PECT InnoDelta, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu d’inversió en creixement i ocupació.