Política de protecció de dades de Viladecans&tu

Avís legal

Aquest servei TIC es de titularitat de l’Ajuntament de Viladecans:

CIF: P0830200-B

Domicili: Jaume Abril 2 , 08840 Viladecans

Correu electrònic: [email protected]

Propietat intel·lectual i industrial

Aquesta aplicació anomenada Viladecans&tu i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, sons, bases de dades, codis i qualsevol altre material, són propietat de l’Ajuntament de Viladecans o dels tercers que hagin autoritzat l’ús a l'Ajuntament de Viladecans.

Tot aquest material està a l'empara de la legislació de protecció de la propietat intel·lectual. Els seus titulars es reserven les accions legalment oportunes per a reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts.

Tot accés a aquesta aplicació resta subjecte a les condicions següents.

  • Queda totalment prohibit distribuir, copiar, modificar o trametre tant el contingut com el codi de les pàgines, o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb el contingut, llevat que es compti amb autorització expressa i per escrit del Ajuntament de Viladecans. La informació que es facilita en aquesta aplicació no pot ser objecte per part dels usuaris de venda o cessió, sota cap concepte, incloent-hi la gratuïta.
  • L'usuari/a es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets de l'Ajuntament o de tercers, o que puguin atemptar contra les normes vigents. L’Ajuntament no serà responsable de l'ús per part de tercers de la informació continguda a l’aplicació, si bé caldrà atenir-se a les prescripcions i advertiments que s'estableixin per a determinats documents i aplicatius.
  • L’Ajuntament de Viladecans no es fa responsable del contingut i la informació de les pàgines web de terceres persones connectades per enllaços (links) amb les aplicacions mòbils municipals.
  • L’usuari subministra les seves dades de forma voluntària en tot moment i essent informat de l’ús i el tractament que se’n fa. Tota la informació que facilita l’usuari ha de ser veraç. L’usuari és l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a l’Ajuntament o a tercers. L’Ajuntament es reserva el dret a excloure dels serveis a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret”

Política de privacitat

Aquest text legal us dóna detalls de com recopilem i processem les vostres dades personals a través de l'ús de la nostra aplicació, incloent-hi qualsevol informació que ens pugui proporcionar a través de l'aplicació quan sol·liciteu informació o proporcioneu les vostres dades de contacte a través del formulari habilitat amb aquesta finalitat.

En proporcionar-nos les dades, us informem que els nostres serveis no són possibles per a aquelles persones que la normativa els impedeix prestar consentiment, per la qual cosa quan ens remet els formularis ens garanteix que té la capacitat suficient per atorgar consentiment.

A continuació us informem sobre la política de protecció de dades de: Ajuntament de Viladecans

1. Responsable del tractament

Ajuntament de Viladecans, amb CIF P0830200-B i domicili a carrer Jaume Abril 2 , 08840 Viladecans, telèfon 963651800 i correu electrònic [email protected]

L'Ajuntament de Viladecans és el responsable de les vostres dades. (D'ara endavant nosaltres o el nostre).

2. ¿ Quines dades recopilem?

El Reglament General de Protecció de Dades defineix les dades personals com tota informació sobre una persona física identificada o identificable, és a dir, qualsevol informació capaç d'identificar una persona. Això no inclouria les dades anònimes, ni percentuals.

Les dades de caràcter personal que es puguin demanar directament de l'interessat, seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a les corresponents activitats del tractament, titularitat de l'Ajuntament de Viladecans.

A la nostra aplicació podem processar certs tipus de dades personals, que podran incloure:

  • Dades d’identitat: nom.
  • Dades de contacte: e-mail i telèfon.
  • Ubicació (per crear, mostrar i gestionar les incidències)
  • Perfil d’usuari: nom, cognoms, correu electrònic, mòbil, adreça, contrasenya i NIF.

No recopilem cap dada relativa a categories especials de dades personals (aquelles que desvetllin el seu origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, la afiliació sindical i informació sobre la seva salut, dades genètiques o biomètriques).

Les dades de caràcter personal que es sol·licitin seran les necessàries i imprescindibles per a la gestió del servei sol·licitat. En el cas que no es facilitin les dades assenyalades com de caràcter obligatori, no es podrà realitzar la prestació de l’esmentat servei.

3. ¿ Com recopilem les vostres dades personals?

Els mitjans que fem servir per recopilar dades personals són:

  • A través del formulari de registre a la nostra aplicació, o en l'actualització del vostre perfil d'usuari per a la comunicació d'incidències.
  • A través de la tecnologia o interaccions automatitzades: a la nostra aplicació podem recopilar automàticament dades tècniques sobre el vostre equip, accions de navegació i patrons d'ús. Aquestes dades són recopilades a través de cookies o tecnologies similars.
    • A través de tercers: Google: dades analítiques o dades de cerca. Fora de la Unió Europea.

4. Finalitat i legitimitat per a l'ús de les vostres dades.

Les dades de caràcter personal seran utilitzades únicament per a les finalitats que s’indiquen:

Legitimitat:

  • Consentiment exprés de la persona interessada..
  • Execució d’un contracte entre el responsable del tractament i l’encarregat .
  • Compliment d’una obligació legal atribuïda al responsable del tractament.

Finalitat:

  • Per a la gestió d'incidències i comunicació posterior a l'Ajuntament de Viladecans (Responsable del Tractament)
  • Per respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’Usuari.
  • Per utilitzar els vostres dades per contactar-vos per via electrònica, per obtenir la vostra opinió sobre el servei prestat.

L'Usuari podrà revocar el consentiment prestat en qualsevol moment enviant un correu a [email protected] o consultant l’apartat d’exercici de drets més endavant.

A continuació adjuntem una taula on poden consultar les formes en què utilitzarem les seves dades personals i la legitimitat per al seu ús, a més de saber quin tipus de dades personals tractarem.

Finalitat Tipus de dades Legitimitat per al seu tractament

Per a sol·licitar informació a través del formulari de contacte

Telèfon Consentiment del interessat/da

Per a actualitzar el perfil d’usuari/a

- Nom i cognoms - e-mail - Mòbil - Adreça - Contrasenya - NIF Consentiment del interessat/da

Comunicació d’incidències

- Dades del perfil. - Ubicació. Consentiment del interessat/da

Finalitat: Les dades podran ser utilitzades per a finalitats compatibles amb les descrites en aquesta política,  en aquest cas,  es traslladarà una notificació prèvia per a la seva informació.

Les dades també podran ser utilitzades per a respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’Usuari,  així com per a contactar-li per via electrònica, per obtenir la seva opinió sobre el servei prestat.

Llevat de casos en que hi hagi una obligació legal de fer-ho o per requeriment de l’autoritat judicial, en cap cas les dades facilitades seran tractades per una finalitat diferent de la descrita.

5. ¿Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades de caràcter personal facilitades a l’Ajuntament de Viladecans es conservaran durant el temps necessari per al compliment de les finalitats per a les quals varen ser obtingudes, en exercici de les competències i funcions de l’Ajuntament, i en tot cas, seran conservades seguint les instruccions de gestió documental i arxiu de l’Ajuntament de Viladecans.

No obstant, algunes dades seran conservades en els casos que hi hagi obligació legal de fer-ho a requeriment de l’autoritat judicial.

6. Cessions de dades

Les vostres dades podran ser cedides a tercers per a la gestió del servei sol·licitat.

Us informem, igualment, que es podran produir cessions d’encarregats que es trobin fora del territori de la Unió Europea: Google: dades analítiques o dades de cerca

7. Menors d’edats

L'Ajuntament de Viladecans no autoritza als/les menors de 14 anys a facilitar les dades personals a través dels mitjans habilitats aquesta aplicació (emplenament dels formularis per a la sol·licitud de serveis, de contacte o mitjançant l'enviament de correus electrònics). Per tant, les persones que facilitin dades personals utilitzant els mitjans esmentats manifesten formalment ser majors de 14 anys i l'Ajuntament de Viladecans queda eximit de qualsevol responsabilitat per l'incompliment d'aquest requisit.

Si el vostre fill/a menor al límit d'edat establert, heu proporcionat informació personal a l’Ajuntament de Viladecans, poseu-vos en contacte amb el DPD ([email protected]) per poder sol·licitar l'exercici dels vostres drets aplicables.

En aquells casos en què els serveis oferts per l'Ajuntament de Viladecans estiguin destinats a menors de 14 anys s'habilitaran els mitjans per demanar l'autorització dels pares o tutors legals del/de la menor.

8. Exercici dels Drets de Protecció de Dades:

  • Dret d’accés: permet a l’interessat conèixer i obtenir informació sobre les seves dades de caràcter personal sotmesos a tractament.
  • Dret de rectificació o supressió: permet corregir errors i modificar les dades que resultin ser inexactes o incompletes.
  • Dret de cancel·lació: permet que se suprimeixin les dades que resultin ser inadequades o excessives.
  • Dret d’ oposició: dret de l’interessat a que no es porti a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o es cessi en el mateix.
  • Limitació del tractament: comporta el marcat de les dades personals conservades, amb la finalitat de limitar el seu futur tractament.
  • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades (inclosa l’elaboració de perfils): dret a no ser objecte d’una decisió basada en el tractament automatitzat que produeixi efectes o afecti significativament.

Com a usuari, té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat abans de la retirada del consentiment.

Per a l’exercici de qualsevol consulta o queixa relacionades amb el tractament de les seves dades personals, l’ajuntament posa a la seva disposició la bústia [email protected] ; des d’on la figura del Delegat de Protecció de Dades l’atendrà. Podreu exercir els vostres drets, de manera presencial, mitjançant un escrit, adreçat al Delegat de Protecció de Dades de l’Ajuntament de Viladecans, a través de l’Oficina de Viladecans Informació (Plaça Europa 7, 08840 Viladecans) i de manera telemàtica, si accediu a aquest espai.

https://seuelectronica.viladecans.cat/ca/tramits/tramits-per-temes/acces-a-la-informacio)

Encara que creiem que per aquesta via li haurem pogut resoldre qualsevol matèria relacionada amb la seva privacitat, si ho estima oportú pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) a través del seu web:

http://apdcat.gencat.cat/ca/drets_i_obligacions/reclamar_i_denunciar/

Responsabilitat dels continguts de l’aplicació mòbil

L’Ajuntament de Viladecans no garanteix que aquest servei i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a l’Ajuntament, de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com també de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’Ajuntament.

La informació administrativa facilitada a través d'aquest servei no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials, l'edició dels quals és l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.

L’Ajuntament de Viladecans no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d'enllaços o que provingui de fonts alienes a aquesta Administració.

L’ Ajuntament de Viladecans no es fa responsable de la legalitat d'altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir a aquest servei . L'Ajuntament de Viladecans tampoc respon per la legalitat d'altres llocs web de tercers, que pogueren estar-hi vinculats o enllaçats des d'aquesta aplicació Viladecans&tu.

L’Ajuntament garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament d’aquesta aplicació mòbil i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s'advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament de l’aplicació mòbil i dels serveis.

L’Ajuntament no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament dels serveis que figuren a l’aplicació mòbil si no són prestats per l’Ajuntament.

L’Ajuntament es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts de la aplicació Viladecans&tu, així com també l'oferta de serveis i les condicions que es requereixen per utilitzar-lo.

L'ús d'aquesta aplicació Viladecans&tu implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal.

Llei aplicable

Els possibles conflictes relatius a aquesta aplicació Viladecans&tu es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol i de la Comunitat autònoma de Catalunya, essent els jutjats de Barcelona els únics competents. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d'aquesta clàusula amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Comparteix
Opina