La fira Scrap Crea & Decora torna a Viladecans

Aquest cap de setmana Viladecans s'ha convertit en l'epicentre de la comunitat "scrap" per segon any consecutiu. Milers de persones han passat pels aparadors d'exposicions, tallers i activitats per conèixer la creativitat interior de petites obres d'art.Les manualitats han estat les protagonistes aquest cap de setmana, convertint-se en tot un reclam per a milers d'aficionats i veïns i veïnes de Viladecans, tant és així, que aquest any s'ha instal·lat una carpa addicional d'uns 1.000 m2 a la plaça de la Mediterrània, ja que en aquesta segona edició, s’ha duplicat el nombre d’expositors convertint la fira Scrap Crea&Decora en tot un referent a nivell mundial. 
 

I és que aquest cap de setmana s'han pogut veure un gran nombre d’influencers del sector del scrap, com és el cas de l’artista polonesa Aida Domisiewicz, més coneguda com a 13@rts, o l’argentina Viviana Caamaño d’Artesana taller. 

I si encara no heu pogut passar a investigar sobre el món del scrapp, un recordem que la fira estarà disponible fins al diumenge 6 de novembre al Cúbic.