Cicle de webinars: el kit digital en 18 minuts

Sessions en línia setmanals

El kit digital és l’eina més accesible en aquests moments per a la transformació digital de les empreses. Tots n’hem sentit a parlar i coneixem la informació. Ara, et proposem aprofundir en l’entrellat  amb un cicle complet,  curt i de proximitat: webinars de 18 minuts sobre el kit digital.

El cicle consta de 13 webinars, que es desenvoluparan des del novembre del 2022 fins al febrer 2023 de la mà dels agents digitalitzadors de la ciutat i de l’Oficina Acelera pyme del territori ( a Cambra de comerç del Baix Llobregat), tots ells homologats per la Red.es del Ministerio de Transformación Digital.

En cada sessió comptarem amb un agent digitalitzador del municipi, expert en una de les 12 solucions digitals que contempla el kit digital, que t’explicarà com implementar-la i quins beneficis pot tenir pel teu negoci.

La primera sessió, centrada en la tramitació de la subvenció, amb les claus, procediments, terminis i resolucions per a concloure la sol·licitud amb èxit, donarà pas a les dotze sessions següents que aniran donant resposta a les dotze solucions digitals subvencionables pel KIT DIGITAL..

Una webinar setmanal,  18 minuts que poden convertir-se en avantatges interessants pel teu negoci.

Text programa cicle webinars kit digital

Programa del cicle de webinars

Aquí tens el calendari programat, totes les sessions s’iniciaran a les 10 h. 

Per  assistir només t'has d'Inscriure en el formulari adjunt triant les sessions que t'interessin. 

A mida que avanci el programa t'anirem enviant per correu electrònic els enllaços necessaris perquè et connectis a les sessions, que sempre seran en línia. 

Cicle de webinars: el Kit Digital en 18 minuts. Finalitzat.