El potencial innovador de l'agricultura brilla a l'AgroTech

Investigadors, empresaris i representants de les administracions han reivindicat el potencial capdavanter de l’agricultura a l’AgroTech, la primera jornada de Viladecans al voltant de la innovació tecnològica en el sector agroalimentari. La cita, celebrada a l’edifici Cúbic, ha servit per compartir experiències i plantejar solucions per als reptes als quals ja s’està enfrontant l’agricultura del futur, tals com l’increment productiu sense sacrificar la sostenibilitat, la millora de la gestió dels recursos i la lluita contra la crisi climàtica i els seus efectes.  

També s’hi va reivindicar el potencial del Parc Agrari com a referent del sector agroalimentari, apel·lant a què representa, en l’actualitat, prop d’una tercera part del sòl productiu de Catalunya.  

Viladecans és un dels municipis alineats amb el projecte de hub agroalimentari al voltant del Parc Agrari, compartit amb agents del teixit econòmic, acadèmic i la pagesia. Aquest hub suposarà la modernització del Parc Agrari, tot impulsant-lo com un referent econòmic dins del sector agroalimentari.