L'estiu és sinònim de "Cinema a la fresca"

amb 5 pel·lícules a juliol i agost

Si quan s'amaga el sol, apareixen les primeres imatges a la pantalla i tens les crispetes o la fruita a les mans vol dir que el Cinema a la Fresca ja ha arribat a la nostra ciutat. Com cada estiu, l'Ajuntament impulsa aquesta activitat en la que durant els mesos de juliol i agost es projecten pel·lícules a l'aire lliure per gaudir de la cultura i el bon temps amb bona companyia.

Enguany l'activitat torna a concentrar-se a la vora del llac del parc de la Marina i també serà un únic dia a la setmana. Així, les projeccions de pel·lícules seran els divendres a partir de les 22 hores, per començar el cap de setmana amb bon sabor de boca. Els llargmetratges que s'inclouen dins la cartellera d'aquest any seran variats i estan pensats especialment per a un públic jove i familiar, amb projeccions en català i castellà. Un pla perfecte amb cinc propostes diferents per gaudir de l'estiu.

La història de dibuixos animats i de fantasia "Lightyear" inaugurarà el cicle el pròxim divendres 7 de juliol. El 14 de juliol, una setmana més tard serà el torn de "CODA", un film que va aconseguir l'Oscar a millor pel·lícula l'any 2021 i que es podrà veure en castellà. El 21 de juliol es projectarà "El gato con botas", la història d'un dels amics del personatge "Shrek". L'última sessió de juliol anirà acompanyada del drama rural "Alcarràs", dirigit per la catalana Carla Simón. Per últim, el 4 d'agost es veurà "Con amor, Simón", una història de diversitat i visibilitat.