Agrotech 2024

9 de juliol, al centre Can Calderon

Jornada d'innovació i tecnologia al sector agrari

El pròxim 9 de juliol, al Centre de Promoció Econòmica Can Calderon, celebrarem la jornada Agrotech 2024, un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Viladecans, amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Barcelona.

És la segona edició. I us convidem a participar-hi.

Aquesta jornada està dissenyada per apropar la innovació i la tecnologia al sector agrari del nostre territori, reunint els agents clau per fomentar la transformació cap a models més competitius, productius i sostenibles.

Què trobareu a Agrotech 2024?

  • Ponències i taules de debat: Oferirem dues ponències i dues taules de debat en les quals experts compartiran el seu coneixement i promouran l'intercanvi d'idees sobre innovació, tecnologia, talent i el futur del sector agrari. Aquesta serà una oportunitat perfecta per aprendre i contribuir al desenvolupament del sector.
  • Networking: Un dels aspectes clau d'aquesta jornada serà la possibilitat de connectar amb altres participants. Aquest espai de networking no només et permetrà establir relacions, sinó també identificar oportunitats de col·laboració que poden enfortir la teva activitat.
  • Espai experiencial: Disposaràs d'un espai experiencial on podràs veure demostracions de projectes i solucions tecnològiques innovadores. Tindràs l'oportunitat d'inspirar-te amb casos reals, interactuar amb els impulsors d'aquests projectes i viure una experiència pràctica en primera persona.
  • Visita a l’Agròpolis de la UPC: L'Agròpolis està situat al municipi de Viladecans, envoltat d'una de les majors zones de producció hortícola de Catalunya, el Parc Agrari del Baix Llobregat. Aquest espai està orientat a la docència, la recerca i la innovació agroalimentària.

Més Informació: 

Consulta el web Agrotech 2024. No et perdis aquesta oportunitat de formar part d'una jornada que marcarà el futur del sector agrari del nostre territori.

Inscriu-te gratuïtament i et mantindrem informat de totes les novetats de la jornada. INSCRIPCIO

El potencial innovador de l'agricultura brilla a l'AgroTech

1a edició d'Agrotech

Vols saber com va anar la jornada Agrotech l'any passat?

 Aquí tens el resum en vídeo d'aquesta primera edició que es va celebrar al CUBIC. 

 

Amb la col·laboració de: