ExportMetròpolis: programa per a la internacionalització de l'empresa metropolitana

de setembre de 2024 a abril 2025.

 

El programa ExportMetropolis és una iniciativa de l'Agència Metropolitana de Barcelona per donar suport al teixit empresarial dels municipis metropolitans en el seu procés d'internacionalització.

L'objectiu és acompanyar a la petita i mitjana empresa metropolitana en la seva expansió internacional amb accions que millorin la seva competitivitat, i impulsin i consolidin l’exportació a l’economia metropolitana. 

Pot participar qualsevol petita i mitjana empresa ubicada en algun dels 36 municipis metropolitans, de qualsevol sector o activitat econòmica, que estigui en una fase d’inici d’un procés d’exportació o busqui un nou mercat internacional per vendre el seu producte o servei. 

El programa consisteix en un servei de consultoria in-company per part d’un equip de professionals experts en la matèria. Aquest assessorament estarà enfocat a: màrqueting internacional, expansió del negoci internacional, anàlisi de nous mercats estrangers, cerca de nous canals de distribució, benchmarking competencial, assessorament econòmic-financer, i accions internacionals.

Programa totalment gratuït per a les empreses participants (el cost del programa per empresa estaria valorat en uns 4.500 euros + IVA).

Poden participar en el programa ExportMetropolis un màxim de 15 empreses. 

  • Si voleu més informació, contacteu amb Yolanda Ferrer, del Servei d'Emprenedoria i Empresa de l'Ajuntament de Viladecans, a través del correu electrònic [email protected]
  • Si ja teniu clar que voleu participar, aquest és l' enllaç per fer les inscripcions.

 

Trobareu adjunt el díptic informatiu publicat per l'AMB sobre el programa.