Càsting de Nadal 2024

Casting Nadal

Uneix-te a la Màgia del Nadal!

Ja tenim a punt el càsting de Nadal de 2024!

Aquesta és la teva oportunitat de brillar i ser l'estrella de la nostra pròxima campanya nadalenca. Si tens talent per a la decoració de Nadal, la música, el cant, el ball o la cuina, tens l'oportunitat de protagonitzar la campanya! Vine a Atrium Viladecans els dies 28 i 29 d’octubre a l’horari establert i mostra'ns el teu talent. Estem buscant veïns i veïnes com tu, per fer aquesta campanya inoblidable. T'esperem amb molta il·lusió!

  • Dilluns 28 d'octubre: de 17.00 a 21.00 h
  • Dimarts 29 d'octubre: de 9.30 a 13.30 h

Tot el que has de saber per participar

Decoració Nadalenca:
Tens un talent especial per a la decoració? Volem veure les teves habilitats creatives! Explica'ns i porta algun detallo foto de la decoració de Nadal que més t'agradi.

Música, Ball i Cant:
Si t'apassiona la música, el ball o el cant, i quan arriba Nadal no pots deixar de cantar nadales ni sota la dutxa o et poses el "All I want for christmas" de Maria Carey a tot volum, doncs aquesta és la teva oportunitat per brillar. Estem buscant artistes talentosos que puguin portar alegria i entreteniment al nostre esdeveniment nadalenc.

Cuina:
Ets un mestre a la cuina i ningú es pot resistir a les teves creacions nadalenques? Vine i ensenya'ns del que ets capaç, pots portar un petit tast o explica'ns la recepta i porta una foto on es mostrin les teves habilitats culinàries. Sorprèn-nos a tothom amb les teves creacions!

Vine a Atrium Viladecans els dies 28 i 29 d’octubre a l’horari establert. La inscripció serà presencial en el mostrador de la entrada al recinte.

Els seleccionats seran contactats per formar part de la campanya publicitària de Nadal de l'Ajuntament de Viladecans que sortirà publicada a les xarxes de l'ajuntament, el butlletí municipal, les xarxes socials municipals i altres mitjans de comunicació.

La selecció, la realitzarà un jurat d'experts que valorarà la creativitat, positivitat, talent i ganes de participar dels aspirants tenint en compte cadascuna de les tres categories.

Formar part d'una experiència única en un esdeveniment màgic, festiu i de ciutat on coneixeràs i compartiràs experiències i interessos amb altres veïns i veïnes.

No remunerat.

Comparteix
Opina