L'Escola Sagrada Família canvia la plàstica per ART

Com ja us vam dir en un post anterior, us estem presentant aquelles escoles de Viladecans que fan alguna assignatura en anglès. Avui és el torn de l'Escola Sagrada Família on els alumnes, enlloc de la tradicional Educació Visual i Plàstica, tenen l'assignatura d'Art.

La idea va sorgir de forma anecdòtica, ja que la mestra de plàstica també té el títol d'anglès i el resultat ha estat un projecte que ja fa 10 anys que es du a terme. Com ens comenta na Paquita Caballé, professora d'Art, a vegades no es creen projectes nous d'aquest estil perquè els equips docents tenen por a no estar a l'altura i a no saber gestionar-los però l'Escola Sagrada Família va decidir afrontar les dificultats i tirar-lo endavant.

Art ja és tot un èxit i es du a terme des de 5è de primària fins a 4t d'ESO. Hem pogut parlar amb dos alumnes de 6è i n'estan molt contents. El fet de fer Art els dóna més vocabulari en anglès i millora la seva comprensió oral fent que quan arribin al final de la secundària aquests alumnes ja no els sorprengui quan un docent els parli en anglès.

A més, han decidit anar un pas més enllà i començar a fer Educació física en anglès amb els més petits. És gràcies a iniciatives com aquesta que s'aconsegueix que els nostres nens i nenes creixin aprenent una llengua estrangera de manera natural i l'acabin incorporant com a llengua de comunicació.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris