La Festa Major d'Hivern més bèstia

La Festa Major d'Hivern d'aquest any ha tornat a incloure la ja tradicional cercavila del mamut. Aquest cop, però, els ha acompanyat un convidat molt especial: Le Poulain de Pézenas, l'enorme i singular poltre de fusta de l'Occitània i considerat una de les icones del bestiari festiu i popular a tot el món. 

La cercavila ha començat a la plaça de la Constitució, on durant els instants previs els assistents han pogut gaudir d'una xocolatada, jocs infantils i l'actuació dels Castellers de Viladecans. Durant el recorregut, el mamut i el Poulain han anat seguits dels Diables, els Gegants i els Castellers de Viladecans, en un itinerari que els ha dut fins a la plaça de la Vila. Allà, la festa ha continuat amb els concerts de La Jauría i Bossa On i un vermut a càrrec l'Associació Juvenil Rudemón, que enguany també celebra el seu 10è aniversari. 

Altres entitats que han participat o organitzat esdeveniments en aquesta Festa Major d'Hivern han estat els Grallers de Viladecans, l'Associació d'Arts i Oficis, el Centre Esplai Llumvi i els agrupaments d'Escolta i Guia Garbí, Sant Joan i Espiga. 

Pots consultar la resta del programa de la Festa Major d'Hivern aquí