Disset empreses assessorades pel mentoring laboral

La cinquena edició del programa Mentoring Laboral ha ajudat disset empreses a captar talent amb un assessorament basat en el model de selecció per competències. Catorze de les empreses assessorades són de Viladecans i totes elles pimes o persones autònomes.

Aquest programa proporciona a les empreses una metodologia de treball i uns recursos que faciliten l’èxit en els processos de selecció del seu personal. Gràcies a aquest assessorament, el 88 % de les empreses participants en el programa ja han pogut aplicar els coneixements i han dut a terme un procés de selecció per competències que les ha ajudat a reforçar els seus equips de treball.

Segons les enquestes de satisfacció i qualitat realitzades dins del programa, les empreses participants el valoren molt positivament, amb un resultat de 9,9 sobre 10.

La cinquena edició del Mentoring Laboral s’estendrà fins al mes de novembre. Les empreses i persones autònomes que necessitin assessorament per a la captació de personal qualificat en els seus equips poden inscriure-s’hi trucant al 93 685 18 04 o enviant un correu a [email protected].

Aquest assessorament correspon a la segona línia d’acció del programa Mentoring Laboral, adreçada a petites empreses que busquen captar personal. La línia 1 del programa desenvolupa formacions per millorar les capacitats professionals de persones en situació d’atur i la línia 3 facilita eines de coordinació amb els agents i entitats de la ciutat.

El Mentoring Laboral és una acció que es porta a terme amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023.