Viladecans es bolca en la 10a Caminada Solidària

La Caminada Solidària ha arribat a la 10a edició sumant més de 50.000 participants i aconseguint recaptar més de 200.000 euros. Aquest any més de 5.200 persones s'han unit per recórrer cinc quilòmetres per la ciutat i l'activitat ha comptat amb la col·laboració de 150 voluntaris. La iniciativa, organitzada per Unilever amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecans, el Col·legi Sant Gabriel i també aquest any CaixaBank, ha aconseguit recaptar més de 25.000 euros que aniran destinats íntegrament a les famílies amb menys recursos de Viladecans.

Els fons recaptats s'han anat incrementant cada any des de la seva primera edició al 2007. Mentre que en els seus inicis els diners recaptats es destinaven al Programa Mundial d'Aliments (PMA) de les Nacions Unides, des de 2013, la recaptació es lliura a Viladecans Solidària, una iniciativa creada per entitats locals amb el suport de l'Ajuntament que canalitza la solidaritat de la ciutadania a través del Punt Solidari de Viladecans.

Ana Palència, directora de Comunicació d'Unilever Espanya, ha destacat la gran acollida que ha tingut la Caminada en l'última dècada. "Deu anys de Caminada no representen únicament un aniversari, són el resultat d'un esforç col·lectiu que han aconseguit que aquest desè aniversari sigui per a nosaltres molt especial i significatiu"

Per la seva banda, Carles Ruiz, l'alcalde de Viladecans, ha agraït la implicació dels ciutadans i ha posat èmfasi en la importància de la Caminada per construir una ciutat millor. "La Caminada és un exemple de com es pot col·laborar des de la iniciativa privada per al benestar de les famílies de la ciutat que tenen dificultats. Estem molt agraïts amb la feina que realitzen Unilever, com a empresa organitzadora, i la resta de col·laboradors. Estem, així mateix, agraïts i orgullosos per la resposta que, un any més, ha donat la ciutadania de Viladecans, que ha respost a la crida solidària".

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris