Ajuntament i multinacionals es troben per treballar junts per la ciutat

L’alcalde Carles Ruiz s’ha reunit avui amb els directius de les multinacionals instal·lades a la nostra ciutat per fer balanç del primer any de funcionament d’una nova manera d’entendre la col·laboració público-privada, batejada fa un any com a Vildecans&Co. L’Ajuntament impulsa així una nova manera de relacionar-se amb les empreses amb l’objectiu de potenciar l’activitat econòmica, la ocupació i la qualitat de vida a la ciutat.

A la reunió han assistit el president d’Unilever España, Jaime Aguilera, el director general de Roca, Ramon Asensio, el director general de Hochland Española, Juan Ignacio Lladó, el country manager de Neinver, Eduardo Ceballos, el director de Supply Chain de Desigual, Manel Jiménez, i el president del Club d’Empresaris de Viladecans.

 

Aquest primer any de relació ja ha donat alguns fruits, com ara que el nom de Viladecans ja està associat a 400 marques de productes de consum, els de l’empresa Unilever España, que ha incorporat el topònim a tots els seus productes. Altres exemples són l’aposta d’aquesta mateixa empresa per l’educació amb la cotutorització de treballs de recerca de l’alumnat de batxillerat i la participació en la formació professional dual, amb la qual també hi estarà implicada l’empresa Calbet. I més accions són la trobada de Neinver i Desigual, que s’instal•laran al nou sector de Ca n’Alemany, amb empreses del municipi que els poden prestar serveis.

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris