El Ple aprova els pressupostos de 2016

La declaració institucional del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones ha obert la sessió plenària del mes de novembre. El punt central, però, ha estat l'aprovació inicial del pressupost de l'Ajuntament per a l'any 2016 que puja un 3,25% respecte 2015 arribant als 61,87 milions d'euros.

El 47,2% del pressupost es destinarà a serveis a la ciutadania, el 32,4% a la gestió municipal, el deute i les transferències i el 20,4% restant a la promoció de la ciutat.

En aquest Ple també han prosperat les tres mocions que es presentaven. Una en suport a la creació de la prestació Garantia+55 d'UGT Catalunya per les persones d'aquest col·lectiu desocupades, amb 15 anys cotitzats i que hagin exhaurit la prestació per desocupació contribuitiva.

D'altra banda, ERC ha liderat les altres dues mocions aprovades i a les que s'han sumat els altres grups polítics. Una sobre mesures per lluitar contra la pobresa energètica i una altra per sol·licitar l'ampliació del carril bici del Camí del Mar fins a l'Espai Natural del Remolar i la T1 de l'Aeroport.

Opinions polítiques del Ple Municipal de novembre

Opinions polítiques del Ple Municipal de novembre de 2015

Com cada mes, els regidors i regidores que conformen el Ple Municipal donen la seva opinió política

Afegeix un nou comentari

* Camps obligatoris