El pla d'ocupació Treball als barris dóna feina 52 viladecanencs en situació d'atur

Aquest dilluns, l'alcalde Carles Ruiz i la tinenta alcalde d'Empreses, Innovació i Ocupació, Elena Alarcón, han donat la benvinguda a 43 viladecanencs en situació d'atur que treballaran a l'Ajuntament els propers sis mesos en tasques forestals i de manteniment de l'espai públic a través d'un pla d'ocupació.

El pla d’ocupació Treball als Barris permet que 52 persones de Viladecans que estaven en situació d’atur desenvolupin feines per a l’Ajuntament durant sis mesos. D'aquestes, nou ja ho van començar a fer al gener en feines administratives i les altres 43 començaran aquesta setmana a realitzar feines de prevenció d’incendis forestals o de manteniment de l’espai públic. 

L'any passat s'hi van beneficiar 104 persones en situació d'atur.

En aquest programa, amb el finançament de la Generalitat, hi participen majoritàriament persones que viuen als barris de Ponent i Montserratina, ja que la subvenció que ofereix la Generalitat s’emmarca en els plans de millora per a aquests barris.

Aquest pla d’ocupació municipal és el primer que es posa en marxa enguany. El 2015, van iniciar un pla d’ocupació municipal un total de 104 viladecanencs en situació d’atur. Els plans d’ocupació permeten ampliar les competències professionals per millorar el currículum laboral, tot esdevenint un pont per a la reinserció en el mercat de treball.