El Ple acorda presentar un projecte de pista d'atletisme abans de final d'any

El Ple Municipal de juny va acordar la creació d'un projecte per dotar la ciutat d'una pista d'atletisme. El tema el va presentar en forma de moció ERC però el que va prosperar va ser l'esmena de l'equip de Govern. La proposta, que està previst que es presenti abans d'acabar l'any, implicaria construir una pista alternativa a l'espera de tenir els terrenys on s'ha de construir la definitiva i fer-ho tenint en compte les opinions del Club d'Atletisme, entitat que també va explicar la seva posició al Ple.

En aquesta sessió es van presentar cinc mocions més que van prosperar. Per una banda, l'equip de Govern de la mà d'altres grups polítics en va presentar tres. Una per garantir el servei de pediatria de l'atenció primària i bàsica de salut. A la proposta de la Generalitat d'unificar el servei en un ambulatori, el Ple va demanar que es faciliti informació per valorar-ho i que es tingui en compte l'opinió de la ciutat.

També va tirar endavant l'adopció del salari mínim de 1.000€ a partir de la unificació de les mocions de l'equip de govern sobre un salari de referència al Baix Llobregat i la presentada per ERC i Guanyem perquè l'Ajuntament apliqui un salari mínim de 1.000€, basada en la iniciativa ciutadana Anem a mil. A més es va aprovar la moció per la celebració del Correllengua a la ciutat.

Per la seva banda, Ciutadans va aconseguir que prosperessin les seves mocions per la creació d'un parc d'horticultura urbana i per revitalitzar el Mercat Municipal de la plaça de la Constitució.

En aquesta sessió de Ple a més es va fer una declaració institucional sobre el dia de l'orgull LGBTI, es va realitzar la presa de possessió de Gracia Sancho com a regidora del PSC i Montserrat Herena va passar a ser regidora no adscrita.

Opinions polítiques del Ple Municipal de juny

Com cada mes, els vocals de cadascun dels grups polítics que formen el Ple Municipal fan una valoració d'aquest.