Un de cada tres participants al Foro del Empleo és de Viladecans

El Cubic acull el Foro del Empleo, una jornada organitzada per Neinver per facilitar la selecció de personal d'empreses presents a l'outlet.Gairebé 150 dels 400 aspirants preseleccionats són de Viladecans, molts d'ells formats als cursos 'Prepara't' de Can Calderon. Més de 40 marques de sabateria, roba, complements i restauració destinaran tot el dia a la trobada amb els candidats.

L'alcalde Carles Ruiz ha donat la benvinguda a la ciutat als representants de les marques que participen en el Foro del Empleo i, durant el migdia, en una sessió de treball específica amb ells, s'ha explicat l'oferta de serveis del Centre de Promoció Econòmica i Atenció a les Empreses Can Calderon.

A Can Calderon s’està fent una important tasca de formació en habilitats i competències en el sector d’activitats comercials, àmbit que està en creixement a la ciutat i el seu entorn, entre altres motius, per l’obertura el 27 d’octubre del centre Viladecans The Style Outlets.

 

Prepara’t, un curs centrat en les habilitats i competències més requerides

La iniciativa ‘Prepara’t per al teu futur’ ha realitzat dues edicions de sis mesos cadascuna, amb persones que prioritàriament tenien alguna experiència prèvia en el sector i volien cercar feina en aquest. L’itinerari s’ha centrat a oferir coneixement i habilitats sobre l’activitat comercial, així com aprofundir en el domini de l’anglès, a més d’un assessorament individualitzat per potenciar les seves competències personals i coneixements per optimitzar la recerca de feina.

En el cas dels idiomes, han pogut acreditar el seu nivell amb una titulació oficial, que els permet reflectir aquestes competències també en el seu currículum. En les classes també han participat professionals de l’empresa Neinver, que han capacitat als participants en els àmbits de l’atenció al públic, el visual merchandising, la gestió d’estocs en centres outlet o els recursos humans.

 

Viladecans, ciutat de referència comercial i turística

L’obertura a la tardor del centre comercial Viladecans The Style Outlet permetrà que la ciutat tingui un mix comercial complet, convertint-se en una ciutat de referència per a les compres a la comarca i a tota la província. La ciutat vol aprofitar l’arribada de visitants a través del turisme de compres i prepara una bateria d’accions per donar a conèixer a aquelles persones que vinguin a Viladecans tota aquella oferta comercial, gastronòmica, hotelera, cultural, patrimonial i natural que tindran a l’abast.

Viladecans The Style Outlets ha suposat una inversió de 80 milions d'euros i ajudarà a crear fins a 1.300 llocs de treball –entre directes, indirectes i induïts-, una vegada s'hagi obert la segon fase.